Real Madrid Matchtröja






  • fotbollströjor barn

    verkade det som att kampen



    Hans sista kamp innan dess kom 2017 mot Conor McGregor i den



     

    Real Madrid Matchtröja, Liverpool Tröja

     



    detta blir pauls andra fotbollströjor rea någonsin har gjort tidigare


    Floyd Mayweather möter YouTube -stjärnan Logan Paul i en utställningskamp på Miamis Hard Rock Stadium, har de två kämparna bekräftat. Detta blir Pauls andra proffskamp, ​​och Mayweather kommer inte att sätta sitt obesegrade rekord på linjen.

    Mayweather kommer att återvända till ringen för första gången sedan 2018 mot YouTube -stjärnan Paul.

    real madrid matchtröja Kämpen, allmänt ansedd som en av de bästa genom tiderna, kommer inte att sätta sitt obesegrade rekord på linjen.

    Maglie Calcio A Poco Prezzo De två skulle ursprungligen slåss den 20 februari i Los Angeles, även om datumet skrotades några veckor innan.


    Vid ett tillfälle verkade det som att kampen var avsedd att aldrig hända, med Mayweather som istället flirtade med tanken att slåss mot den yngre av de två Paul -bröderna, Jake Paul.

    Men nu har det omplanerats, med båda krigare som bekräftar det nya datumet och platsen på sina sociala medieplattformar.

    liverpool tröja Hard Rock Stadium, som var hem för förra årets Super Bowl, är den utvalda platsen, och kampen kommer att äga rum den 6 juni.

    billige fotballdrakter Paul kommer att kämpa för andra gången som proffs, efter att ha förlorat för andra YouTuber KSI i sin debut.

    Mayweather har inte kämpat sedan 2018, då han deltog i en utställningskamp mot kickboxaren Tenshin Nasukawa.

    Hans sista kamp innan dess kom 2017 mot Conor McGregor i den 'notoriska' första proffskampen.

    Mayweathers sista riktiga professionella kamp kom 2015 när han slog Andre Berto i sin sista världstitelkamp.

    Men trots att han tjänade en utpressande summa pengar i sin karriär verkar han ha för avsikt att bekämpa utställningar från och med nu.

    Mayweathers långvariga manager Leonard Ellerbe bekräftade nyligen att evenemanget skulle vara 'inget som' 50-0-stjärnan någonsin har gjort tidigare.














    fodboldtrøjer