Juventus Tröja






  • fotbollströjor barn

    kartan inte var ett bekymmer



    Krim som Ryssland annekterade 2014 men



    Juventus Tröja, Juventus Matchtröja



    ukrainas kit, på grund av gör egna fotbollströjor möter danmark och finland


    UEFA har meddelat Ukraina på torsdagen att det kan behålla en karta som visar Krim på sin nya tröja trots invändningar från Ryssland men måste ta bort uttrycket 'Ära åt hjältarna' på grund av militära konnotationer.

    Ukrainas kit, på grund av inslag i EM, har väckt rivalitet med Moskva eftersom det innehåller en konturkarta som visar halvön Krim som Ryssland annekterade 2014 men förblir internationellt erkänd som en del av Ukraina.

    juventus tröja - Euro 2020 -fäste och fixtursschema

    nueva Camisetas Fútbol UEFA sa att kartan inte var ett bekymmer med tanke på att den återspeglade FN-erkända gränser, inte heller uttrycket 'Ära till Ukraina'.


    Men den beordrade att den andra frasen skulle tas bort, med tanke på att 'den specifika kombinationen av de två slagorden anses ha en klart politisk karaktär med historisk och militaristisk betydelse', säger ett UEFA -uttalande.

    juventus matchtröja Ukraina hade sagt att tröjan var en symbol för nationell enhet, och president Volodymyr Zelenskiy la ut en selfie på Instagram med tröjan den här veckan.

    fodboldtrøjer Ändå citerade den ukrainska nyhetssajten Vesti.ua laget på torsdagen att de sannolikt kommer att följa UEFA: s krav.

    Förhållandena mellan Moskva och Kiev försämrades kraftigt efter annekteringen av Krim och starten på ett ryskstödt separatistuppror i östra Ukraina 2014.

    Rysslands utrikesdepartementers talesperson Maria Zakharova kommenterade på torsdagen att sporten inte bör blandas med politik.

    Ukraina spelar sin inledande Euro 2020 -match mot Nederländerna den 13 juni i Amsterdam och möter även Österrike och Nordmakedonien i grupp C.

    Ryssland tar emot Belgien, världens högst rankade lag, i sin öppning på hemmaplan i St Petersburg den 12 juni, innan de möter Danmark och Finland.














    tryk på fodboldtrøje
    ajax trøje
    fodboldtrøjer
    nueva Camisetas Fútbol
    barcelona trøje
    Goedkope voetbalshirt
    fodboldtrøjer med tryk
    real madrid trøje børn
    barcelona trøje
    ac milan trøje
    liverpool trøje børn