Koop kleurrijke confettikanonnen online

  •  

    Kijk hoe de energie in de kamer omhoog schiet als een storm van papieren confetti de lucht in schiet en langzaam rond je gasten op de grond fladdert. Laat je zeker bijstaan ​​door een van onze feestspecialisten met een gratis virtuele sessie. Onze confettikanonnen voor huwelijksceremonies zijn de perfecte aanvulling op een huwelijksfeest -Confetti kanon roze.

    Custom party confetti kanonnen zijn volgepropt met de confetti kleuren die je kiest. De meest gebruikelijke methode om een ​​confettikanon te gebruiken voor een gender reveal is om "blauwe" confetti te combineren als het een jongen is of "roze" confetti als het een meisje is. Verschillende soorten confettikanonnen voor alle soorten gelegenheden. Er zijn echter aangepaste confetti beschikbaar waarmee u de woorden "Jongen" of "Meisje" kunt verpakken. We verhuren en verkopen professionele confettikanonnen om dat specifieke moment vol spanning te creëren bij uw volgende gelegenheid - Confetti kanon blauw.

    Het kopen van zowel een roze als een blauw kanon om te gebruiken als onderdeel van een gender reveal party kan oh zo schattig zijn! Verjaardagsfeestjes en fotoshoots gebruiken over het algemeen vijf of meer kanonnen om mooie herinneringen op te halen. Deze draagbare confettikanonnen met perslucht zijn uitstekend geschikt voor grote evenementen en feesten. Om te functioneren, hoeft u alleen maar met beide handen vast te houden en de onderkant van het apparaat te draaien om confetti in de lucht te schieten. Kijk voor meer informatie op onze site https://www.partypro.nl/