Forums » News and Announcements

adidas cipo magyarország

    • 4 posts
    October 28, 2020 3:11 AM EDT

    Az adidas Originals ZX 420 Mustang Brown egy újabb klasszikus újratervezés az nike archívum egyik ikonikus párjának. Ez az adidas Neuf ZX 420 pár mustang barna és szürke vegyes színben van öltözve. Some sort of klasszikus adidas Marathon TR ihlette. Megkülönböztető háló, nejlon és velúr felső. Emellett osztott fémes 3 csíkokkal és fényvisszaverő csövekkel ellátott villanással rendelkezik a sarok területén.  adidas noi cipo olcsón  A cipőn látható EVA párnázási részletek láthatók. A cipő gumi talppal van kiegészítve.

    Az nike ZX8000 Boost Black az adidas ZX 8000 Improve sorozat újabb új színe. A pár készen áll arra, hogy az nike 2015-ös nyári kollekciójának részeként kerüljön az üzletekbe. Az Adidas ZX 8000 ezen verziója fekete és fehér nagyszerű kombinációban öltözött. Hálóval és velúr felsővel rendelkezik. A felsőrész fekete színben van, kontrasztos, kompresszióval öntött EVA talppal.  adidas férfi cipo outlet  Az oldalsó panelen átlátszó TPU sarokszámláló és hevederes 3 csík található. A cipő márkajelzéssel rendelkezik az adidas márkájú nyelvfüllel és fényvisszaverő sarokkal.

    A Heml kiadás mellett az adidas ZX Flux Black Camo is a közelmúltban érte el a kereskedőket. A pár egy fekete ihletésű színnel van kiemelve. Ez a ZX Flux egyik legújabb kiadása, amely megkapja a vadonatúj camo nyomtatást, és csodálatosan néz ki. A cipő hálós felsővel rendelkezik, érdekes álcázásszerű mintákkal. A camo nyomtatás a világos és some sort of sötét fekete szép keverékét, elhalványult zöld utalásokat tartalmaz.  adidas cipo magyarország  A cipő fekete csipke ékszereket tartalmaz, oldalán klasszikus három csík található. Some sort of pár fém csipkehegyekkel érkezik, és hátul ikonikus sarokketrec található.



    Ha kedveli some sort of lábbelit merész és figyelemfelkeltő, imádni fogja az nike EQT Support Winter Scarlet Pack csomagot. Ez az élénk sziluett egy nagyobb lábbeli-kollekció mellett indul, hogy bemutassa ezt az élénk témát. Vessen egy pillantást mindezekre a „Kiadás dátuma” oldalon keresztül, és figyelje a további frissítéseket some sort of közösségi oldalakon keresztül. Ez az úttörő új EQT Support ADV rugalmas és puha Primeknit-rel érkezik some sort of saroktól a bokáig. Így van, ez az első a tartományban, amely kiterjesztett felsőrésszel rendelkezik. Kortársabbnak tűnik,  https://www.topmarkethu.com/ ; és biztosítja a téli kényelmet, amely egyszerre simul és melenget.